ÚJGENERÁCIÓS, GYORSAN ELKÉSZÜLŐ MOBILHÁZAK

Küldetésünk az Ön által megálmodott otthon megtervezése és megépítése.

Újgenerációs, gyorsan elkészülő, környezetbarát mobilházaink között mindenki megtalálja a megfelelőt, magánemberek és cégek egyaránt. Egyedi igények alapján készülő mobilházaink rengeteg előnnyel járnak megrendelőink számára.

Gyorsan költözhető, rövid elkészítési idő

Luxus és modern kinézetet nyújtanak

Igények szerint alakítható

Környezetbarát, természetes

Egy hagyományos építkezés több hónapig, vagy akár évekig is elhúzódhat. A folyamat közben sok esetben adódhatnak nem várt költségek, vagy felmerülhetnek műszaki jellegű problémák. Egy több hónapig tartó építkezés esetén számolnunk kell azzal is, hogy az akár két évszakot is felölelhet, így előfordulhat az, hogy egyes részfolyamatokat az adott évszak adta kihívások miatt szüneteltetni kell, vagy megnőhetnek a munkálatok költségei. A mobilház építése ezzel szemben a kivitelezés során gazdaságosabb és mind rövid távon, mind pedig hosszú távon is megtérülő befektetés.

Gondolkodjon globálisan, cselekedjen lokálisan! Talán sokan ismerjük ezt a mondást, és bíztató azt látni, hogy egyre többen ennek jegyében élik a mindennapjaikat. A környezettudatosság valamennyi életterületünkön, így az otthonunk megalkotásakor is számtalan döntés elé állít minket. Ön is tehet azzal, hogy kisebb legyen az ökológiai lábnyoma. Házépítés esetén fontos, hogy miként választunk akár alapanyagot, akár építési technológiát.

A fenntartható fejlődést szem előtt tartva lehetséges egyszerre költséghatékony és környezetkímélő megoldást választani. A mobilházaink kizárólag környezetbarát, természetes, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek el a megrendelő igényeihez igazodva. Épületeinket kimagasló hőszigetelő szerkezet, minőségi nyílászárók és korszerű fűtésrendszer jellemzi.

A szabadabb környezetváltozás és a megszokott otthon megtartásának dilemmájával szinte valamennyien szembe találtuk már magunkat. Európa nagy részén, így hazánkban is az tapasztalható, hogy aránylag alacsony a mobilitás mértéke. Úgy érezhetjük, hogy nagy árat fizetünk azzal, ha egy előnyösebbnek ígérkező munka, vagy életmforma miatt az ország egy távolabbi részébe költözünk. A megszokott környezetünk és a sok esetben hónapok, vagy akár évek alatt megépült ingatlanunk nélkül el sem tudjuk képzelni az életünket.

Ezt a gondolkodásmódot számos szakember vizsgálta már, és noha nincs egységes véleményük róla, azonban az egyre gyorsabban változó világ – magától értetődően – tőlünk is egyre nagyobb fokú alkalmazkodást és rugalmasságot kíván meg. A mobilház tökéletes alternatíva arra, hogy otthonunk egyszerre legyen mobilis, azaz könnyen szállítható, és egyben egy minden kényelmi igényt kielégítő lakótér. Szükség szerint akár pár óra alatt elemeire bontható, és egy másik helyszínre szállítva ugyancsak néhány óra alatt ismét fel lehet állítani.

A mobilház azért is praktikus megoldás, mert úgy elégíti ki lakója szükségleteit, hogy közben nem foglal sok építési területet a tulajdonos telkén. Noha a mobilház alapterülete behatárolt, ugyanis a legnagyobb egység, amely közúton kamionnal szállítható, 52 m2, ami 4 m x 13 m. Ezen méreten belül természetesen bármekkora ház elkészíthető és a helyszínre szállítható. Amennyiben nagyobb alapterületre van szükség, a modulház a megoldás. Ebben az esetben az előre gyártott modulok a helyszínen játékosan variálhatóan, legószerűen kerülnek összeépítésre. Ennek eredményeként nagy alapterületű és különböző formájú házak jöhetnek létre.

A legtöbben vágyunk egy igazi, csendes és kedves kertes házra, ám sokaknak nincs meg a kellő anyagi kerete arra, hogy egy olyan otthont vagy hétvégi házat építsen magának, amely gyorsan, olcsón és minden igényt kielégítően megalkotható. 

Az építkezés szó hallatán sokan a fejüket fogják. A költséges, elhúzódó és sok esetben bizonytalan kimenetelű házépítések történeteiből megszámlálhatatlanul sok regényt lehetne írni. Egy könnyű felépítésű nyaraló megépítésébe még csak-csak bele fogunk, azonban amikor egy családi ház megalkotásán gondolkodunk el, az általában mérföldkő lehet az életünkben, mind egzisztenciális szempontból, mind pedig a beleölt időt illetően. Ráadásul egy hagyományos ház építésekor arról is döntenünk kell, hogy hosszú távon hol rendezzük be az életünket. A mobilház ezzel szemben gyorsan megtervezhető, kivitelezhető, beköltözhető. Mind e mellett igény esetén bármikor áttelepíthető egy másik telekre.

Lejtős területre, hegyoldalra, esetleg vízre álmodta meg otthonát?

Esetleg cölöpökre építené nyaralóját vagy járható tetőt szeretné? Számunkra ez sem okoz problémát.

AZ ÉPÍTKEZÉS ÚJ DIMENZIÓJA

A legtöbben vágyunk egy igazi, csendes és kedves kertes házra, ám sokaknak nincs meg a kellő anyagi kerete arra, hogy egy olyan otthont vagy hétvégi házat építsen magának, amely gyorsan, olcsón és minden igényt kielégítően megalkotható.

Az építkezés szó hallatán sokan a fejüket fogják. A költséges, elhúzódó és sok esetben bizonytalan kimenetelű házépítések történeteiből megszámlálhatatlanul sok regényt lehetne írni. Egy könnyű felépítésű nyaraló megépítésébe még csak-csak bele fogunk, azonban amikor egy családi ház megalkotásán gondolkodunk el, az általában mérföldkő lehet az életünkben, mind egzisztenciális szempontból, mind pedig a beleölt időt illetően. Ráadásul egy hagyományos ház építésekor arról is döntenünk kell, hogy hosszú távon hol rendezzük be az életünket.

A mobilház ezzel szemben gyorsan megtervezhető, kivitelezhető, beköltözhető. Mind e mellett igény esetén bármikor áttelepíthető egy másik telekre

AJÁNLATAINK

Ház, otthon, nyaraló, apartman

Üzlet, iroda, vendégház, vendéglátó hely

Úszóház, konditerem, szauna, porta

MIÉRT AJÁNLJUK ÖNNEK?

Álmai otthona valósággá válhat

Egy mondás szerint az első házunkat az ellenségünknek építjük, a másodikat a barátunknak, és csak a harmadik lesz olyan, amiben amiben jól érezzük magunkat és minden igényünket kielégíti. Ám, ha okosan járunk el, nem kell több ház megépítésével töltenünk az életünket.

Tervezés és kivitelezés egy az egyben

A Mobilházmanufaktúra küldetése az, hogy az Ön által megálmodott otthont megtervezze és megépítse. Szerintünk ugyanis lehet jó, idő -és értékálló házat építeni elsőre is úgy, hogy az építkezés valamennyi részfeladata egy kézben (kivitelező) összpontosuljon.

Heteken belül rögzített áron megalkotjuk!

Minden egyes mobilházunkat az egyediség jellemzi, így a gyártási időt jelentősen befolyásolják a megrendelő igényei. Ám mi is tudjuk, hogy az időnél nincs értékesebb, ezért mobilházaink a precíz műszaki munka mellett is általában 5-10 hét alatt elkészülnek.

Egyedi árajánlat készítés

Árajánlatainkat is egyedileg készítjük el a felmerülő igények függvényében, mint mobilházainkat 175.000 Ft/ nm ártól. Cégünk nem számol fel a telepítésért Telepítési költséget! Az ár nem tartalmazza a fogadószint elkészítését, a tereprendezést, a szállítási -és daruzási költséget, közművek bevezetését, tervezés költségét és a használatbavételi eljárás költségét.

Nincsenek rejtett költségek és felesleges körök!

A telepítés költségeihez tartozik a szállítási költség, valamit a helyszíni daruzás. Ennek jegyében a szállítási helyszín távolsága és a ház mérete alapján kérünk ajánlatot szállító partnerünktől. Elfogadás esetén intézzük a szállítással kapcsolatos tennivalókat, ezzel is megkímélve a megrendelőt. Természetesen lehetőséget adunk ügyfeleink részére, hogy saját maguk intézzék a szállítást.

Üzlethelyiségnek, vagy vendéglátásra is tökéletes

Nyaraló, apartman, üzlethelyiség, vagy vendéglátóipari egység (pékség, gyros, hamburgeres, fagyizó, büfé, kávézó, cukrászda stb.) esetében érdemes megfontolni a mobilház lehetőségét. Megszabadulhatunk a bérléssel járó költségektől, kis befektetéssel saját tulajdonú üzlethelyiségre tehetünk szert. A mobilház nem helyhez kötött, bármikor elszállítható, vagy ha már nincs rá szükség, akár el is lehet adni.

Álmodja meg és közösen valósítsuk meg elképzelését!

Ha felkelttettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken,
telefonáljon vagy hagyjon üzenetet, visszahívjuk!

MOBILHÁZ MANUFAKTÚRA

Az Ön igényei szerint

1. Ház/ Otthon: Hogy Ön minél tovább élvezhesse otthonát, mi biztosítjuk az időtálló kialakítást, környezetbarát és energiatakarékos anyagok használatát. Egész évben kényelmesen lakhatóak a szigetelésnek, nyílászáróknak és korszerű fűtésnek köszönhetően. Amennyiben nagyobb alapterületű élettérre van szükség, a modulház a megoldás. Ebben az esetben az előre gyártottmodulokat a helyszínen legószerűen építjük össze.

2. Nyaraló: Legyen szó hétvégi kertről, nyaralóról a vízparton, vagy egy csendes erdei házikóról, ahová feltöltődni jár az ember, megoldást nyújtanak hagyományos és modern megjelenésű mobilházaink.

3. Apartman: Mobilházaink felhasználási köre igen széles. Készülhet belőle bérlakás, munkásszálló, apartman vagy akár teljes üdülőtelep. Ezért igen népszerű az üdültetéssel foglalkozó vállalkozások körében is.

4. Üzlet: Kiváló megoldás lehet azoknak mobilházaink, aki a bérléstől szeretnék megóvni magukat, kis befektetéssel azonnali saját tulajdonú üzlethelyiségre tehetnek szert. Amit, mivel nem helyhez kötött, bármikor elszállíthatnak másik területre vagy amennyiben már nincs rá szükség, akár el is adhatnak. (trafik, üzlet.)

5. Vendéglátó egység: . (pékség, gyros, hamburgeres, fagyizó, büfé, kávézó, cukrászda stb.)

6. Iroda: Bővítené vállalkozását? Szeretné a magán szféráját elkülöníteni a munkájától? Kompromisszumok nélkül szeretne saját irodát? Megoldás az Ön számára cégünk kínált mobilház, amit egy vagy több helyiséges irodának alakítunk ki az Ön igényeihez igazodva.

7. Vendégház: Kicsi a ház? Nem tudja elszállásolni rokonait, ha vendégségbe érkeznek? Bővítse otthona alapterületét mobilházunkkal.

8. Úszóház: Magyarországon különlegesnek számít egy ilyen építmény. Sok országban, ahol árvízveszéllyel lehet számolni, igen elterjedt. Ma már tudunk olyan házakat építeni, mely akkor kezd el lebegni, ha jön az áradás, de lehetőség szerint a házak már motorizálhatóak és külön vontató eszköz nélkül is képesek a helyváltoztatásra, abban az esetben, ha nem nagyok a hullámok. Úszó alvázszerkezetre építjünk rá faváz szerkezetes házainkat.

9. Kerti konditerem: Saját, külön bejáratú konditermet is megálmodhat magának mobilházból. Időt spórol magának, ha a kertben ott várja saját konditerme, ahol testét mindennap karban tarthatja.

10. Kerti szauna: Nem luxus többé. Ön megálmodja, mi elkészítjük álmai szaunáját, ahol méregtelenítheti testét, relaxálhat és feltöltődhet.

11. Porta: Telephelyének porta fülkére van szüksége? Erre is megoldást ajánlunk, mobilházaink sokrétű felhasználása miatt.

Ajánlatkérés Mobilház kivitelezésre

Kapcsolat

Keressen minket elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Telefonáljon vagy adja meg telefonszámát és visszahívjuk!

Cég
Mobilház Manufaktúra – Nobilis-Bau Kft.

Email
info@mobilhazmanufaktura.hu

Telefonszám
+36 30 200 6445

Írjon nekünk, kérjen árajánlatot!

Kér visszahívást? igennem