MOBILHÁZ MANUFAKTÚRA

Küldetésünk az Ön által megálmodott otthon megtervezése és megépítése.

Cégünk arra törekszik, hogy a megfelelő szakmai tapasztalatok birtokában korszerű és környezetbarát technológiák segítségével megtervezze és megépítse az Ön által elképzelt mobilházat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk épített mobilházak az energiatakarékosság mellett esztétikailag és műszakilag is megfeleljenek megrendelőink elvárásainak. Újgenerációs, gyorsan elkészülő mobilházaink között minden megrendelőnk – magánemberek és cégek egyaránt – megtalálja a számára legalkalmasabb építményt. Munkánk során a határidőket pontosan betartjuk, hogy Ön minél hamarabb birtokba vehesse mobilházát.

Fedezze fel Ön is mobilházaink egyedi, modern stílusát és komfortos kényelmét. Inspirációnkat a modern, új trendek, valamint a hagyományos megszokott kényelem adta, melyet kreativitással egyesítve innovatív módon, valósítjuk meg házainkban, alkotásuk során. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos technológiák mellett az energiatakarékosságra, esztétikára és a műszakilag magas építészetre.

ERER

Kínálatunk igen széles minden megtalálható benne, az egyszerűtől a luxusig, a hagyományostól a modernig

A garzontól egészen a több modulból épülő családi házakig. Mindenki megtalálja az elképzeléséhez legjobban illőt. Hazánkban ezért is egyre népszerűbbek házaink, mert gyorsan költözhető, alacsony fenntartású, komfortos otthona lehet mindenki számára, megfizethető áron, óvva az Ön pénztárcáját.

Fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége és bizalma. Ehhez szakmai színvonalunkkal, nobilitásunkkal, azaz megbízhatóságunkkal és a határidők pontos betartásával járulunk hozzá. Célunk nem házakat, hanem igazi álom otthonokat alkotni! Álmodja meg és közösen valósítsuk meg elképzelését! Stílus és elegancia találkozása!

Energiatakarékos

Mert az épületeinket kimagasló hőszigetelő szerkezet, minőségi nyílászárók és korszerű fűtés jellemzi.

Gazdaságos

Nem csupán a kivitelezés során gazdaságosabb és rövidtávon megtérülő befektetésnek, hanem hosszútávon is.

Környezetbarát

Környezetbarát, természetes, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készül, teljesen a megrendelő igényeire szabva

Álmodja meg és közösen valósítsuk meg elképzelését!

Ha felkelttettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken, telefonáljon vagy hagyjon üzenetet, visszahívjuk !